torstai 17. maaliskuuta 2011

Agilityn alkeet


Dodi, agilityn ensimmäinen oppitunti takana! Käytiin Pellossa agilityvuorolla. Anne meitä opasti vähän alkuun jutuissa. Putkea Hottis on mennyt pikkupentuna Pessin perässä, putkesta onkin tullut Hottiksen suosikki. Se mentiin jo ihan käskyllä. Palkaksi palloleikkiä. Sitten otimme myös keppejä muutaman kerran. Ne alkoivat mennä paremmin muutaman toiston jälkeen. Lopuksi kokeilimme rengasta. Se ei vielä onnistunut, alemmalta tasolta kyllä houkuttelemalla mutta hyppääminen renkaan läpi oli liian vaikeaa. Noh, kaikki aikanaan. Pari matalaa hyppyä sitten vielä että jäi onnistunut mieli. Voi vitsi, pitäisi kai alkaa ite opettelemaan agilityn saloja, se on laji josta tiedän varmaan kaikista vähiten tällä hetkellä. Mutta Hottis on ihan innoissaan :) Tuo vois olla Hottiksen juttu! Vilkas säheltäjä nauttii juoksemisesta!

Hottis on ollut mukana myös minun pitämissä arkitottisharjoituksissa. Oikea huippumalli, Hottis osaa rauhoittua ja keskittyä joka paikassa aivan äärettömän hyvin. Se on ehdottomasti meidän helpoin ja tottelevaisin koira, ainakin toistaikseksi ;) Mikä johtuu paljon koiran ominaisuuksista (hyvät hermot, avoimuus, pehmeys)

1 kommentti:

  1. Hottis on selvästi äitinsä tytär :) Mäkään en tiennyt agilitystä aikaisemmin yhtään mitään enkä ollut oikeastaan lajista edes kiinnostunut, mutta kun huomasin miten Miina tykkää siitä, hurahdin vähän itsekin.

    Mukavia treenejä teille!

    VastaaPoista