perjantai 15. lokakuuta 2010

11 viikkoa ja trimmiohjeet




Kävimme eilen Hottiksen kanssa Rovaniemellä "näytillä". Siellä Hottiksen vastaanottivat hyvin meidän ainoa lappilaiset risupartakaverit Tinka ja Joiku. Ehkä eniten innoissan oli kuitenkin näiden omistaja Nella, joka heti tultuamme huusi ovella että KAMALA PENTUKUUME! MAHTAVA! MAHTAVA!

Hottis  näytettiin talon asukkaille risuparta kerrallaan. Kovin olivat tytöt ihmeissään, että mitä mitä mitä? Miten meilä tuomonen?? Nartuista vanhempi Tinka eli Giteas Baronessa innostui Hottiksesta enemmän kuin Joiku eli Stablemaster´s Lapponia girl. Molemmat kyllä ryhtyivät leikkiin vuorotellen ja kolmestaan Hottiksen kanssa. Nella oli ihmeissään kun Tinka antoi pennun ottaa lelua itseltään... Tinka suorastaan pehmeni Hottiksen edessä :) Yhdyn Nellaan siinä, että Tinkasta olisi varmasti tullut hyvä äiti. Harmi, ettei se ole mahdollista enää.

Olen treenannut jo kotona Hottiksen käsittelyä pöydällä. Nellan pöydällä Hottis oli sitä mieltä, että käsitellä kyllä saa, mutta EI sillä surisevalla koneella! Taistelujen jälkeen Nella onnistui joten kuten ajelemaan Hottiksen korvat sisä ja ulkopuolelta. Eli..nyt vain totuttamaan koneen surinaan. Nella teippasi Hottiksen korvat alhaalta yhteen. Sitä tyttö ei pitänyt juuri minään. Täytyy aloittaa koneen surinaan totuttaminen lainakoneella heti tänä viikonloppuna! Sain Nellalta tarkat ohjeet strippaukseen eli trimmaukseen sekä välineiden hankkimiseen. Rahanmenoa tiedossa siis...!  Kiitos Nella :)

Nella kehui pentua rohkeaksi ikäisekseen ja sanoi, että" oho onpa taistelutahtoa"! Lisäksi oli mukava kuulla Hottiksen ulkonäöstä kommenttia. Hottis on melko raskasrakenteinen, leveyttä riittää edessä ja takana sopivasti ( ei ahdas ), hieman laatikkomainen, pää ei ole kapein ja suipoin mahdollinen mutta hyvä. Myös muut mittasuhteet vaikuttivat hyviltä, sekä kulmautuminen jotain keskivertoa. Turkista taitaa tulla enemmän pehmeä ja pörröinen kuin karkea...Mikä olisi kuulema ihanne sekä ulkonäön, että trimmin kannalta.  Siinä taitaa tulla nätti neiti siis :)

Olihan meillä yksi käsittelyä " hidastava" seikka...nimittäin Nellan halu pussailla Hottista :)
*PUSU* ja " Sori oli ihan pakko".

 
Pessi ja "Teippikorva" yhteisen kepin nakerteluhommissa

2 kommenttia:

  1. Painoa on muuten 10 kiloa tällä hetkellä!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana blogi! On mahtavaa saada seurata Hottis-neidin elämää näin virtuaalisesti. Neiti näyttää kuvissa jo tosi isolta!

    VastaaPoista